Υδραυλικές Μπουκάλες

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρία Moisidis-Hydraulics αποτελεί την παλιότερη και μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία υδραυλικών κυλίνδρων και υδραυλικών συστημάτων.


Ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1968, κατέχει περισσότερο από 50 χρόνια εμπειρίας, διαθέτει αρτιότατο τεχνολογικό εξοπλισμό, ο οποίος στην πλειοψηφία του αποτελείται από μηχανήματα σύγχρονης τεχνολογίας που καλύπτουν τις εξειδικευμένες ανάγκες σας.


Η έδρα της Moisidis-Hydraulics βρίσκετε στο 11ο χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς.


υδραυλικές μπουκάλεςΟι εφαρμογές των υδραυλικών κυλίνδρων ποικίλουν ανάλογα με την χρήση που επιδιώκει ο πελάτης και για τον λόγο αυτό, τα παραγόμενα προϊόντα καλύπτουν ένα μεγάλο πλήθος. Η πολύχρονη εμπειρία, η υψηλή τεχνογνωσία, ο σωστός σχεδιασμός, και ο άρτιος τεχνολογικός εξοπλισμός, εδραίωσαν την Moisidis-Hydraulics στον τομέα των υδραυλικών κυλίνδρων στον Ελληνικό χώρο.


Εξειδικευόμαστε σε υδραυλικούς κυλίνδρους για όλους τους τύπους ανατρεπόμενων φορτηγών, απορριμματοφόρα, χωματουργικά και δομικά μηχανήματα και βαρέα οχήματα.

Η Moisidis-Hydraulics έχει την δυνατότητα να ανταποκρίνεται με μεγάλη ευελιξία στις απαιτήσεις των πελατών της, προσφέροντας όχι μόνο τυποποιημένα προϊόντα, αλλά και ειδικών διαστάσεων και εφαρμογών, για την κάλυψη και των πιο εξειδικευμένων περιπτώσεων.


Η Moisidis-Hydraulics διαθέτει πλούσιο πελατολόγιο, με διασπορά σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το πελατολόγιο της αποτελείται από βιομηχανίες, βιοτεχνίες, τεχνικές εταιρείες, δημόσιους οργανισμούς και επαγγελματίες, όλων των μεγεθών και διαφορετικών κλάδων.